House of De Cicco Salon

Ridgewood, New Jersey

TIAS designed the salon for Lewis Di Cicco in a space formally occupied by an interior decorating firm. This prominent location is across from the historic Ridgewood Rail Station. The project required completely gutting the existing construction down to the framing. The free standing curved entrance element had to be structurally reinforced. The Salon was retrofitted with contemporary electrical and plumbing systems. Our staff nestled the fixtures into the irregular space and at the same time complied with handicapped accessibility regulations. This state of the art beauty salon is in harmony with the original building constructed in the early 1900’s and is in keeping with the high standards of downtown Ridgewood.

Download PDF Datasheet

No Comments Yet.

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.