Ridgewood Post Office

Ridgewood, New Jersey

The Ives team at the time working as The Ives Group, Architects/Planners rehabilitated the historic Ridgewood Post Office.  The exterior envelope of the structure, which had been subject to water infiltration, was retrofitted with a new roof, new insulated glass windows, and cracking in the brick was repaired and reinforced with stainless steel anchors to prevent future problems.  The entrance doors were reconfigured to allow for handicapped accessibility and an interior retrofit included the lobby, new lighting system and an upgrade of the HVAC system. The design resulted in a complete refurbishing of both exterior and interior elements in the proper historic vocabulary. The client was the US Postal Service.

Download PDF Datasheet

 

No Comments Yet.

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.