TIAS Designs Flagship Headquarters for Paramus Firm

The Ives Architecture Studio is proud to present the final design for new headquarters for a international investment firm, located in Paramus, NJ.  Following a year long process of seeking new site plan approvals and the lifting of restrictive exterior design regulations, our team came up with a exciting post modern design blending residential materials with modern massing and aesthetics.  Inside the building is cutting edge with linear recessed ceiling and wall lighting and appears open transparent with vast amounts of glass wall partitions.  The smart lobby and monumental fire stair are paired with specialty fire rated glass.

See more of this project in our portfolio here.

Written by

admin

The Ives Architecture Studio (TIAS), based in Fair Lawn, NJ, has over 30 years experience in the disciplines of architecture, interior design & planning.

No Comments Yet.

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.